кадър Лидерът на протестите срещу блокадите в София Георги Флоров обяви,

...
кадър Лидерът на протестите срещу блокадите в София Георги Флоров обяви,
Коментари Харесай

Георги Флоров бит с юмруци и шутове: Не само аз съм ранен

кадър 

Лидерът на митингите против блокадите в София Георги Флоров разгласи, че е бил атакуван. С пост той сподели окървавеното си лице, през днешния ден даде и показания в Седмо РПУ.

Пред медиите мъжът се оплака, че има ожулени колене и съгласно него има пукнато ребро, предаде .

" Не единствено обаче аз съм ранен. Има още едно момче, което желае да остане в неопределеност. Получих удари с юмруци, откакто бях свален долу на земята, и с шутове. От експертизата от Съдебна медицина видях, че имам диря от стъпка от обувка в главата ", изясни Флоров.

Инцидентът е станал на улица " Крум Попов " в квартал " Лозенец ". След като бил пребит, Флоров е повикал " Спешна помощ " и полицията. Освидетелстван е от правосъден доктор, след което полицията е взела показанията му по случая.

Междувременно в 50-ия ден на митинги малко след 3 ч. през нощта трима мъже са хвърлили европейското знаме на земята при палатковия лагер на Орлов мост, настояват протестиращите.

По данни на Столична дирекция на вътрешните работи на двама мъже са формирани протоколи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР